Ons team

Mischa Marx - Directeur

Onze directeur Mischa was bij de eerste blik op onze locatie meteen verkocht. Zoveel ruimte en sportmogelijkheden. En dat in Amsterdam! 

Toen de gelegenheid zich voordeed, pakte hij dus gelijk zijn kans en nam de BSO over. Met zijn vrouw Aleksandra als backbone en financieel wonder heeft hij nu een nieuwe missie: kinderen in hun vrije tijd ontspannen en gezond laten opgroeien, laten bewegen, laten ontdekken wat ze leuk vinden en plezier houden in wat ze doen. 

Ervaring met kinderen heeft Mischa genoeg! Hij begon op onze BSO als ouder van Zoë en Luka en werd al snel enthousiast lid van de Ouder Commissie. 

Met zijn Culturele Maatschappelijke Vorming-AVP (HBO) is hij van huis uit Pedagogisch Medewerker en Programmamaker. Hij werkte veel voor TV producties, o.a. Zapp Sport en Klokhuis. Met zijn eigen stichting (www.golypoon.nl) liet hij kinderen in binnen-en buitenland door middel van filmprojecten met andere ogen naar hun eigen leefomgeving kijken.  

Benieuwd naar zijn verhalen of wil je wat kwijt? Spreek hem gerust aan! Hij staat altijd open voor een gezellig praatje of een goed gesprek.  

Anja Lauf - Assistent Leidinggevende

Anja is gek op kinderen. En kinderen zijn gek op haar. Niet voor niets is Anja al jarenlang onze vaste rots in de branding. Met heel veel plezier, lol, passie en liefde voor het vak maakt Anja van onze BSO een echt thuis voor de kinderen. 

Haar oprechte interesse maakt dat ze kinderen ziet, begrijpt en met ze kan lezen en schrijven. Gek doen kan ze ook. Ze maakt vaak grapjes met de kinderen en is altijd in voor iets leuks. 

Ook met sport is Anja bekend. Jarenlang was ze korfbaltrainster van jeugdploegen. Inmiddels is Anja Assistent Leidinggevende op SPORT BSO Amsterdam en ondersteunt zij Mischa op meerdere vlakken. 

Anja heeft graag heel goed contact met ouders. Heeft u vragen, wilt u informatie over uw kind, onze manier van werken of heeft u een fantastisch idee om onze BSO nog beter te maken? Anja staat altijd voor u klaar! 

Jackson van der Hoogte - Sportleider

Jackson is de sportheld van onze kinderen én hun ouders! Deze Amsterdammer komt oorspronkelijk uit Haïti en is als vierjarig jongetje geadopteerd en naar Nederland gekomen. 

Zijn grote passie is sport en hij heeft heel veel sporten zelf beoefend, zoals turnen, voetbal, schaatsen, atletiek en dansen. 

Dankzij zijn MBO opleiding ‘Sport & Bewegen’ en zijn indrukwekkende levenservaring weet hij als geen ander een kind te motiveren om in beweging te komen. 

Jackson haalt bij kinderen het beste naar boven en zorgt dat zij met veel plezier bewegen, samen werken, grenzen verleggen en trots leren zijn op zichzelf. En dat maakt ons weer trots op Jackson!  

Isabella Logman - Pedagogisch medewerkster en sportleidster

Toen Isabella op onze BSO startte als stagiaire Sport & Beweging zagen we haar direct zitten! We zijn dan ook heel blij dat zij bij ons haar kennis over sport combineert met haar drive om kinderen te laten zien hoe leuk sporten kan zijn. 

Verder kent zij onze locatie als haar broekzak. Zelf is ze namelijk een fanatieke korfbalster bij Rohda! 

Daniëlle Kreetz - Pedagogisch medewerkster

Danielle komt uit Zwanenburg en is zelf moeder van een lieve zoon en dochter. Wist je dat ze – behalve teamlid bij onze BSO – ook postbezorgster is voor PostNL in Halfweg? Met haar snorfietsje tuft ze het hele dorp door! De meeste ervaring heeft ze echter in de kinderopvang. Ze doet dit werk al meer dan 15 jaar. En dat merken wij natuurlijk, want ze is echt een topper! 

Sandra Dekker - Rijmedewerkster/groepshulp​

Sandra is naast groepshulp, rijmedewerkster. Dat betekent dat zij een van de leukste taken van de BSO heeft: het halen en brengen van de kinderen. Elke keer geniet Sandra weer van de fantastische verhalen die ze onderweg te horen krijgt. Wat een feestje! 

Daarnaast is Sandra een echt paardenmeisje. Ze heeft de opleiding paardenhouderij gedaan, is in de ochtend –  voordat ze naar onze BSO komt – druk aan het werk op manege Spaarnwoude en natuurlijk is paardrijden haar grootste hobby. Daarnaast rijdt ze ook graag op haar oldtimer trekker. Hoe stoer! 

Ook thuis omgeeft Sandra zich tussen de kinderen met haar tweeling Rinze en Esmee . 

Demi Buijsman - Pedagogisch medewerkster

Demi woont in Zwanenburg nog gezellig thuis bij haar ouders en broertje.

Ze is bij ons op bekend terrein want haar hobby – net als van veel andere collega’s – is korfballen bij A.K.C. Rohda. Ze is geslaagd voor de opleiding onderwijsassistent en zit op dit moment in de invalpoule voor onderwijsassistente.

Op onze BSO geniet ze altijd enorm van de gezelligheid met de kinderen. Sterker nog, ze weet zeker dat ze later ook met kinderen wil blijven werken. Het feit dat ieder kind anders is en zich op zijn eigen manieren ontwikkelt tot een groot mens, inspireert en fascineert haar.  Daar wil ze nog meer bij betrokken blijven. Nu en in de toekomst.

Tessa Nierop - Pedagogisch medewerkster

Tessa woont in Amsterdam en houdt overduidelijk van werken met kinderen. Altijd is ze met hen in de weer. Of ze nu 4 jaar zijn en net komen kijken of de basisschool al doorlopen hebben en alweer op de middelbare zitten. 

Ze heeft gestudeerd aan de Pabo en werkt – naast op onze BSO – als juf of basisschool de Horizon. Ze geeft bijles wiskunde aan middelbare scholieren en oefent met basisschoolkinderen voor de CITO toets.                      

Brigitte Ruijter- Rijmedewerkerster / groepshulp

Officieel heet ze Brigitte, maar iedereen noemt haar Brie. Ze heeft veel ervaring als overblijfmoeder en heeft verschillende cursussen gevolgd omtrent kinderen. Naast kinderen houdt Brie ook van dieren, en van konijnen in het bijzonder! Haar liefde voor deze schattige beestjes ontstond bij een dierenopvang waar ze op een konijnenafdeling werkte. Dat beviel haar zo goed, dat zij haar modules heeft gehaald voor konijnendeskundige. Haar grote passies zijn dus, hoe kan het ook anders, kinderen en dieren! 

Irma Clobus - Rijmedewerkster / groepshulp

Meer dan 25 jaar geleden was Irma al overblijfmoeder op de school van haar inmiddels volwassen zoon en dochter.

Ook toen haar jongste kind naar de middelbare school ging en Irma verhuisde naar Hoofddorp vond ze een school om haar passie voort te zetten.

Irma geniet hier nog altijd van en wil meer! En dus koos ze voor een nieuwe extra uitdaging bij onze BSO! Wij zijn super blij dat ze er is en kunnen niet wachten om haar nog beter te leren kennen. 

Paul Kreetz - Rijmedewerker

Bij de familie Kreetz zit de liefde voor het vak in het bloed. Want Paul, de vader dan Daniëlle, werkt ook bij ons! Hij is gepensioneerd buschauffeur, maar stil zitten is niets voor hem. Met veel plezier combineert hij zijn nieuwsgierigheid met zijn oude vak. En haalt de kinderen op van school en brengt hen veilig naar onze BSO. Lekker kletsen met de kids in de bus, laat dat maar aan Paul over. In zijn vrije tijd krijgt hij ook geen genoeg rijden en is hij nog lekker actief met wielrennen. 

Inge Kramer - Rijmedewerkster / groepshulp

Net als Sandra, Brie en Irma, haalt Inge de kinderen van school en brengt ze naar zwemles of een andere sportclub. Zelf is ze al meer dan 40(!) jaar lid van korfbalvereniging Rohda. Onze mooie locatie is dus bekend terrein voor haar. Op een dag vroeg Anja Inge om bij ons te komen werken en daar zijn we nog steeds hartstikke blij mee! Behalve korfballen houdt Inge van Golfen en naar het theater gaan. 

Ook bij ons werken?

Ben jij pedagogisch medewerker en lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Laat het ons weten! We leren je graag kennen. Check hier onze openstaande vacatures.  

Sluit Menu