Ons team

Mischa - Directeur

Onze directeur Mischa was bij de eerste blik op onze locatie meteen verkocht. Zoveel ruimte en sportmogelijkheden. En dat in Amsterdam! 

Toen de gelegenheid zich voordeed, pakte hij dus gelijk zijn kans en nam de BSO over. Met zijn vrouw Aleksandra als backbone en financieel wonder heeft hij nu een nieuwe missie: kinderen in hun vrije tijd ontspannen en gezond laten opgroeien, laten bewegen, laten ontdekken wat ze leuk vinden en plezier houden in wat ze doen. 

Ervaring met kinderen heeft Mischa genoeg! Hij begon op onze BSO als ouder van Zoë en Luka en werd al snel enthousiast lid van de Ouder Commissie. 

Met zijn Culturele Maatschappelijke Vorming-AVP (HBO) is hij van huis uit Pedagogisch Medewerker en Programmamaker. Hij werkte veel voor TV producties, o.a. Zapp Sport en Klokhuis. Met zijn eigen stichting (www.golypoon.org) liet hij kinderen in binnen-en buitenland door middel van filmprojecten met andere ogen naar hun eigen leefomgeving kijken.  

Benieuwd naar zijn verhalen of wil je wat kwijt? Spreek hem gerust aan! Hij staat altijd open voor een gezellig praatje of een goed gesprek.  

Anja - Leidinggevende

Anja is gek op kinderen. En kinderen zijn gek op haar. Niet voor niets is Anja al jarenlang onze vaste rots in de branding. Met heel veel plezier, lol, passie en liefde voor het vak maakt Anja van onze BSO een echt thuis voor de kinderen. 

Haar oprechte interesse maakt dat ze kinderen ziet, begrijpt en met ze kan lezen en schrijven. Gek doen kan ze ook. Ze maakt vaak grapjes met de kinderen en is altijd in voor iets leuks. 

Ook met sport is Anja bekend. Jarenlang was ze korfbaltrainster van jeugdploegen. Inmiddels is Anja Assistent Leidinggevende op SPORT BSO Amsterdam en ondersteunt zij Mischa op meerdere vlakken. 

Anja heeft graag heel goed contact met ouders. Heeft u vragen, wilt u informatie over uw kind, onze manier van werken of heeft u een fantastisch idee om onze BSO nog beter te maken? Anja staat altijd voor u klaar! 

Enzo - Hoofd Sport en Spel

Ik ben Enzo en ik woon in Amsterdam samen met mijn moeder. Ik heb sporten met kinderen altijd erg leuk gevonden en heb 5 jaar geleden al stagegelopen bij de BSO. Dit beviel mij erg goed en ben het steeds leuker gaan vinden. Daarna ben ik de opleiding sport en gezondheid gaan volgen. Deze heb ik  afgerond op MBO niveau 4.

Zelf ben ik erg fanatiek met sporten en vind ik vrij veel sporten leuk. Ik zit zelf op korfbal bij de korfbalclub AKC Rohda en ben vaak buiten te vinden om met vrienden lekker te voetballen. Ook ga ik binnenkort een bokscursus volgen waardoor ik mij ook op dit vlak kan gaan ontwikkelen, ik ga na de cursus dan speciaal voor kinderen Boxercise geven! Dit wil ik uiteindelijk combineren samen met personal trainingen te geven.

Ik vind het belangrijk op de BSO dat de kinderen verschillende soorten sporten aangeboden krijgen en hoop dit op een leuke manier over te brengen. Ook vind ik het erg belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en dat het plezier voor sport en spel op nummer 1 staat.

Isabella - Pedagogisch medewerkster en sportleidster

Toen Isabella op onze BSO startte als stagiaire Sport & Beweging zagen we haar direct zitten! We zijn dan ook heel blij dat zij bij ons haar kennis over sport combineert met haar drive om kinderen te laten zien hoe leuk sporten kan zijn. 

Verder kent zij onze locatie als haar broekzak. Zelf is ze namelijk een fanatieke korfbalster bij Rohda! 

Daniëlle - Pedagogisch medewerkster

Danielle komt uit Zwanenburg en is zelf moeder van een lieve zoon en dochter. Wist je dat ze – behalve teamlid bij onze BSO – ook postbezorgster is voor PostNL in Halfweg? Met haar snorfietsje tuft ze het hele dorp door! De meeste ervaring heeft ze echter in de kinderopvang. Ze doet dit werk al meer dan 15 jaar. En dat merken wij natuurlijk, want ze is echt een topper! 

Tessa - Pedagogisch medewerkster

Tessa woont in Amsterdam en houdt overduidelijk van werken met kinderen. Altijd is ze met hen in de weer. Of ze nu 4 jaar zijn en net komen kijken of de basisschool al doorlopen hebben en alweer op de middelbare zitten. 

Ze heeft gestudeerd aan de Pabo en werkt – naast op onze BSO – als juf of basisschool de Horizon. Ze geeft bijles wiskunde aan middelbare scholieren en oefent met basisschoolkinderen voor de CITO toets.                      

Irma - Rijmedewerkster/groepshulp

Meer dan 25 jaar geleden was Irma al overblijfmoeder op de school van haar inmiddels volwassen zoon en dochter.

Ook toen haar jongste kind naar de middelbare school ging en Irma verhuisde naar Hoofddorp vond ze een school om haar passie voort te zetten.

Irma geniet hier nog altijd van en wil meer! En dus koos ze voor een nieuwe extra uitdaging bij onze BSO! Wij zijn super blij dat ze er is en kunnen niet wachten om haar nog beter te leren kennen. 

Sandra - Pedagogisch Medewerkster

Sandra heeft jarenlang als groepshulp, rijmedewerkster, op de BSO gewerkt en vond het zo leuk dat ze heeft doorgeleerd voor Pedagogisch Medewerkster.  Ze heeft in 2022 haar diploma gehaald en geniet enorm van haar nieuwe taken. “Wat een plezier om op deze manier met de kinderen te mogen werken!” zegt ze zelf. 

Daarnaast is Sandra een echt paardenmeisje. Ze heeft de opleiding paardenhouderij gedaan, is in de ochtend –  voordat ze naar onze BSO komt – druk aan het werk op manege Spaarnwoude en natuurlijk is paardrijden haar grootste hobby. Daarnaast rijdt ze ook graag op haar oldtimer trekker. Hoe stoer! 

Ook thuis omgeeft Sandra zich tussen de kinderen met haar tweeling Rinze en Esmee . 

Ook bij ons werken?

Ben jij pedagogisch medewerker en lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Laat het ons weten! We leren je graag kennen. Check hier onze openstaande vacatures.