Waarom kiezen voor onze Sport BSO?

Onze unieke BSO in Amsterdam Nieuw-West is een echte sport BSO. Maar wat houdt dat in en hoe weet je of het ook iets is voor jouw kind(eren)? Wij vertellen je graag wat een sport BSO nou zo bijzonder maakt!

Wij zijn een Sport BSO

Natuurlijk is elke BSO anders, maar hieronder een overzicht van kenmerken die typisch zijn voor onze sport BSO. Maar om deze voordelen ook echt goed te kunnen ervaren, kan je het beste een rondleiding plannen!

Onze Sport BSO

  • Giga veel buitenruimte! Wij zitten midden op het sportterrein.
  • Veel verschillende activiteiten, maar ook divers aanbod sportactiviteiten.
  • Ophaalservice én transport naar sportclubs

De 5 voordelen van een sport BSO

Lekker veel buiten zijn

Bij Sport BSO Amsterdam hebben wij een giga groot sportveld tot onze beschikking. Hier kunnen (als het weer het toelaat) de kinderen lekker rennen, spelen en natuurlijk sporten.

Sporten is goed voor de gezondheid

Wij weten allemaal dat sporten goed is voor onze gezondheid. Het zorgt voor een betere conditie, een goede nachtrust en vergeet ook niet het effect op onze mentale fitheid!

Kennismaken met verschillende sporten

Een Sport BSO kan je niet vergelijken met een sportclub. Het is fantastisch als een kind goed is in een bepaalde sport, maar wij vinden het veel belangrijker om kinderen kennis te laten maken met zoveel mogelijk verschillende sporten. In het sportrooster zie je welke sporten wij zoal aanbieden.

Sporten stimuleert de ontwikkeling

Sporten is niet alleen goed voor de gezondheid van het kind, maar heeft ook een positief effect op de ontwikkeling van de hersenen, het zelfvertrouwen en de sociale vaardigheden van een kind.

Kinderen hebben helemaal niet door dat ze met sporten bezig zijn.

Een groot voordeel van een sport BSO is dat het veel vrijblijvender is dan bijvoorbeeld een sportclub. Wij brengen kinderen spelenderwijs in aanraking met verschillende sporten, zodat ze bijna vergeten dat ze aan het sporten zijn.

Is een Sport BSO echt iets voor jouw kind? Kom snel langs en ontdek het zelf!